17.05.2012 г., 15:41 ч.

из "Малки парчетии" 

  Поезия » Друга
859 0 1

 

Вятърът отвя листото.

И то усмихнато се радва на новия си свят.

А после дълго, вечно плака за своето изгубено дърво.

© Стоян Владов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??