27 мая 2007 г., 10:17

Избирам 

  Поэзия
493 0 4
Коя съм аз,
във мрак изгубена,
изпаднала от нечий споменик?
Дали не съм
мечта, загърбена
от някой там сърдит любовник?
А може би
съм какавида,
все още не развита?
Избирам си
четирилистна детелина,
за верния, посмял да ме откъсне.

© Шопландия Софийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??