May 27, 2007, 10:17 AM

Избирам 

  Poetry
502 0 4
Коя съм аз,
във мрак изгубена,
изпаднала от нечий споменик?
Дали не съм
мечта, загърбена
от някой там сърдит любовник?
А може би
съм какавида,
все още не развита?
Избирам си
четирилистна детелина,
за верния, посмял да ме откъсне.

© Шопландия Софийска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??