21 сент. 2022 г., 20:52

Избор 

  Поэзия » Философская
710 6 22

Усмихвам се, защото съм такава. 
Не се предавам, даже да боли.
Дори предателствата преживявам 
и моля се, да станем по-добри!
Усмихвам се, когато днес сълзите
напират в мен и искат да крещя.
Защо ли никой, никой не попита
след рожба свидна как да продължа.
Усмихвам се, защото знам че утре
урокът свой чрез вас ще усвоя.
Ще пиша и ще пея... а отвътре
клетвите наум ще преболя.
Усмихвам се, напук на всички норми
в очакване след траур да умра.
Не сте познали. Силата е карма.
Избор на специалната жена.
Усмихвам се.

© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??