Ще се загубя
После ще се преоткрия
С замах един ще се изтрия
Бих се нарисувал
Художник ако бях
Понесъл не един човешки грях
Песен ако бях
Щях да се изпея
В чаши да се лея
Вино ако бях
Топлих и горях
Ала огън пак не бях
Трупам грях след грях
Човек да съм избрах
© Любомир Деничин Все права защищены