5 февр. 2012 г., 12:33

Изгаряща нежност 

  Поэзия » Любовная
794 0 2

 

ИЗГАРЯЩА  НЕЖНОСТ

Защо все се оглеждаш-
има ли хора край нас,
когато с теб се целувам
и искам да бъдем в захлас?

А тя е искрата,
живота създаваща,
изгаряща  нежност,
изпиваща пролетен лъх!
Тя е, която пленяваща
ни обрича до последния дъх.

Затова не се притеснявай!
Ако обичаш -
целувай с любов!
Животът поднася ни радости,
ако за тях си готов!

 

 

 

© АНГЕЛ САВОВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??