5.02.2012 г., 12:33 ч.

Изгаряща нежност 

  Поезия » Любовна
788 0 2

 

ИЗГАРЯЩА  НЕЖНОСТ

Защо все се оглеждаш-
има ли хора край нас,
когато с теб се целувам
и искам да бъдем в захлас?

А тя е искрата,
живота създаваща,
изгаряща  нежност,
изпиваща пролетен лъх!
Тя е, която пленяваща
ни обрича до последния дъх.

Затова не се притеснявай!
Ако обичаш -
целувай с любов!
Животът поднася ни радости,
ако за тях си готов!

 

 

 

© АНГЕЛ САВОВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??