8 мая 2012 г., 10:33

Изгарящи 

  Поэзия
412 0 3

Изгаряш ли?

Не се плаши.

Сега при теб

звездите слизат

и се вглеждат

в твоите небета,

върхове,

къпят се

във твойте тишини.

Някой плаче

от любов към тебе.

Новото се ражда

от копнежи.

Трудно

и безумно страшно е?...

Ти изгаряш ли?

Гори!

© Кирилка Пачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??