May 8, 2012, 10:33 AM

Изгарящи 

  Poetry
414 0 3

Изгаряш ли?

Не се плаши.

Сега при теб

звездите слизат

и се вглеждат

в твоите небета,

върхове,

къпят се

във твойте тишини.

Някой плаче

от любов към тебе.

Новото се ражда

от копнежи.

Трудно

и безумно страшно е?...

Ти изгаряш ли?

Гори!

© Кирилка Пачева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??