Гледката е вълнуваща......
Слънцето се очертава по морските вълни,
сноп от лъчи на хоризонта.
Бурните вълни, плискащи се неспирно в скалите изваяни.
Облаците, които са толкова ясни...
Гледката е неописуема.....
Морето, което пее със сърцето.
Морето, за което ти говорех някога.
Морето, което е прекрасно при изгрев.
Гледката е разпалваща......
Бурните вълни изразяват
чувствата отвътре и желанието отвън.
Те се плискат, както се откъсват мислите от главата,
както се отронва поредната дума и сълза,
както душата пее и пее.
Гледката е мелодична и вълшебна!
Погледни и се увери!
© Босилка Алексова Все права защищены