8.10.2011 г., 16:12 ч.

Изгрев 

  Поезия » Любовна
495 0 2

Гледката е вълнуваща......

 

Слънцето се очертава по морските вълни,

сноп от лъчи на хоризонта.

Бурните вълни, плискащи се неспирно в скалите изваяни.

Облаците, които са толкова ясни...

 

Гледката е неописуема.....

 

Морето, което пее със сърцето.

Морето, за което ти говорех някога.

Морето, което е прекрасно при изгрев.

 

Гледката е разпалваща......

 

Бурните вълни изразяват

чувствата отвътре и желанието отвън.

Те се плискат, както се откъсват мислите от главата,

както се отронва поредната дума и сълза,

както душата пее и пее.

 

Гледката е мелодична и вълшебна!

Погледни и се увери!

© Босилка Алексова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??