1 мар. 2013 г., 21:49

Изгубена 

  Поэзия
619 1 0

Гледаш ме отчаяна, смирена,

безжизнен поглед, вперен в мрак,

лудешки търсил дълго време

своя път и своя бряг.

 

И не открил ги, в болка бил удавен,

с писък глух... погубен блян.

Остават скрити зад сълзите -

загубих пътя си неизвървян.

© Снежа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??