Гледаш ме отчаяна, смирена,
безжизнен поглед, вперен в мрак,
лудешки търсил дълго време
своя път и своя бряг.
И не открил ги, в болка бил удавен,
с писък глух... погубен блян.
Остават скрити зад сълзите -
загубих пътя си неизвървян.
© Снежа All rights reserved.