Изгубени думи
Търся по залез
Измислям те за да съм с теб -
Луда съм по залезите
... и боли от чакане
Вземи от моя страх
Голям като океан в който се губя
Отброявам сълзите си
И пия грях
Искам да разкажа
Как съм обичала - какво безумие
Броя и стигам до един
И повече няма и не мога
А как боли от чакане -
Като океан голям е страхът ми
Давя се в стона му
Усмирявам сълзите си
И отмивам грях
Освети пътеката, Господи!
© Дима Все права защищены