Приспах нощта
Събудих утрото
Изгубих се
И тръгнах да се търся
Вървях по пътища
Изкачвах стръмното
Под слънцето изгарях
От зимни ветрове измръзвах
Посрещах изгреви
Изпращах залези
Врати отварях
Някои се затръшваха
Познах добрите
Срещнах се и с злите
Отпивах радост
Злобата повръщах
Препънах се в душата ти
Запя ми песен
Горяхме в огън
Зaбравих накъде пътувам
В теб дълго плувах
Без акваланг се гмурках
Без дъх оставах
Опитах целия да те преплувам
Лежа на пясъка
Посрещам прилива
Политам в нищото
Оглеждам се в звездите
От там дошла съм
Там ще се завърна
Намерих се
Разбивам с тялото вълните
© Надя Все права защищены