8.05.2010 г., 22:39 ч.

Изгубих се и тръгнах да се търся 

  Поезия » Философска
1095 0 6

 

 

 

Приспах нощта

Събудих утрото

Изгубих се

И тръгнах да се търся

Вървях по пътища

Изкачвах стръмното

Под слънцето изгарях

От зимни ветрове  измръзвах

 

Посрещах изгреви

Изпращах залези

Врати отварях

Някои се затръшваха

Познах добрите

Срещнах се и с злите

Отпивах радост

Злобата повръщах

 

Препънах се в душата ти

Запя ми песен

Горяхме в огън

Зaбравих накъде пътувам

В теб дълго плувах

Без акваланг се гмурках

Без дъх оставах

Опитах целия да те преплувам

 

Лежа на пясъка

Посрещам прилива

Политам в нищото

Оглеждам се в звездите

От там дошла съм

Там ще се завърна

Намерих се

Разбивам с тялото вълните

 

 

 

 

 

 

© Надя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??