26 июн. 2008 г., 23:21

Изкушение 

  Поэзия » Философская
730 0 3

Изкушение -

стъпки, които проникват в белотата...

Ръка с изпъкнали вени,

втвърдени от усилие...

Дънер с тридесет кръга -

отмерващ миналото,

непознаващ настоящето,

невярващ в бъдещето...

Алтернативни предложения,

стари билети за тролея.

И смачкано листче със стихче

в дъното на портфейла...

Изкушение,

звън...

Липса на координация

зад бариерата от сравнения!

Железопътна линия,

гара без предопределение

и болка в лявото междуребрие...

Анализ на суетата,

цигара...

И малко лирическо отклонение

във влака.

За никъде!

© Росица Илиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • как се пропускат страхотни НЕЩА...6+++(=любимооо)
    п.п. изглади листчето на коляно и пиши на обратната страна

  • Едно голямо - СТРАХОТНО!!!
  • кофти е че тук няма опция-прибави в любими
    там си
    без грешка
    обичам всички празни билетчета за влака към никъде
Предложения
: ??:??