Изкуствено изкуство
Но в този смях сълзи съм спотаила,
и стара съм във младото си тяло;
под доминото истината скрила
и себе си с лъжи съм изтъкала.
Под мостовете ни изтичат дните,
и вливат се в изкуствено изкуство;
и питам се кога ще се запитаме
да самолъжеш не е ли безчувствено?
© Владислава Генова Все права защищены