1 апр. 2007 г., 23:58

Излъжи ме пак. 

  Поэзия
602 0 4
Излъжи ме пак,
че утрото добро е -
утрото, в което съм сама.
Излъжи ме пак,
че Любовта не е отрова
разлагаща мечти и смях.
Излъжи ме пак,
че звездите греят
нощем в моите очи.
Излъжи ме пак,
че пътя стръмен
заедно ще извървим.
Излъжи ме пак...

:) :) :)

© Шопландия Софийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??