1.04.2007 г., 23:58 ч.

Излъжи ме пак. 

  Поезия
620 0 4
Излъжи ме пак,
че утрото добро е -
утрото, в което съм сама.
Излъжи ме пак,
че Любовта не е отрова
разлагаща мечти и смях.
Излъжи ме пак,
че звездите греят
нощем в моите очи.
Излъжи ме пак,
че пътя стръмен
заедно ще извървим.
Излъжи ме пак...

:) :) :)

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??