13 мая 2008 г., 22:57

Измамливо сърце 

  Поэзия » Любовная
596 0 4

Когато си отиде ти от мене,

за миг прекърши се светът,

осъзнах едва след време,

че без тебе ще е трудно

аз да продължа.

Да намирам сили да те виждам как със нея ти вървиш,

да остава във сърцето ми

отрова от един роман красив.

След време всичко свърши

и разбрах, че любовта не ще се върне,

когато в очите на едно дете видях

твоето измамливо сърце...

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??