15 мая 2019 г., 22:16

Измерение 

  Поэзия » Другая
438 0 0

Полунощен портрет на жена

в рамката на тъмния прозорец,

в изпразненото до разсъмване легло.

Разгърден от жестокосърдечие,

носещ разводно писмо

в горния джоб на сърцето си,

някой открива мярката,

с която миг безумие е

повече от времето на любовта.

© Boyana Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??