15.05.2019 г., 22:16 ч.

Измерение 

  Поезия » Друга
437 0 0

Полунощен портрет на жена

в рамката на тъмния прозорец,

в изпразненото до разсъмване легло.

Разгърден от жестокосърдечие,

носещ разводно писмо

в горния джоб на сърцето си,

някой открива мярката,

с която миг безумие е

повече от времето на любовта.

© Boyana Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??