30 июл. 2017 г., 19:11

Измерения 

  Поэзия » Свободный стих
206 1 1

Искам да скоча от водопад,
да вися с главата надолу
от клоните на сърцето ти,
да използвам небцето си,
за да те направя усмихнат,
да не слушам чужди проблеми,
да е вечно лято,
да преборя скуката,
да съм най-търпеливият човек на света,
искам звездите да светят за нас,
да не си омръзна никога.

Аз съм ад
и от мен няма излизане.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • А може би си рай за някого?А може би си тихото желание?Бъди топла къща.Бъди стряха! Любовта е изпитание.
Предложения
: ??:??