30 июн. 2019 г., 12:11

Измислено съществуване 

  Поэзия » Любовная
538 2 2

Измислено е мойто съществуване, 

а твойта песен е така далечна

С валящите цветя от небосвода дали ще се срещнем?

Измислена е и душата ми – във нея няма никой вече тихо да се врича

и слънцето е само днес със мен,

със полъха на вятъра по много те обичам...

Измислена си ти, така вълнуващо измислена 

Морето ми разказва приказки за тебе 

За твоето епично съществуване в мъглата на редицата от сънища 

Събирам бегли спомени 

Нареждам ги един до друг на пода 

И те са толкова измислени

Оглеждам ги внимателно и виждам себе си 

И пода се пропуква с истинско изящество

Пропадам с теб и наш'е спомени

Измислено е мойто съществуване!

© Си Ляна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??