14 апр. 2013 г., 20:01

Изневяра 

  Поэзия » Любовная
520 0 0

Изневяра

Чаша от любов.
Поглед в душа надежда налива.

Действие грешно.
Лъжа и истина в едно се слива.

Всяко движение спира.
Допир, топлина в студа открива.

Лъжа на място.
Мрак от гняв разум покрива.

Топлина от допир.
Сърце в гърди силно забива.

Разум на сляпо.
Око кърваво от сълзи прелива.

Сърце се пръска.
Съзнание в самота се дави и загива.

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??