14 abr 2013, 20:01

Изневяра 

  Poesía » De amor
519 0 0

Изневяра

Чаша от любов.
Поглед в душа надежда налива.

Действие грешно.
Лъжа и истина в едно се слива.

Всяко движение спира.
Допир, топлина в студа открива.

Лъжа на място.
Мрак от гняв разум покрива.

Топлина от допир.
Сърце в гърди силно забива.

Разум на сляпо.
Око кърваво от сълзи прелива.

Сърце се пръска.
Съзнание в самота се дави и загива.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??