Мъката безумна
дълбоко скрила се е в мен,
a душата се надява
да се завърнеш някой ден.
Сърцето лудо бие в моите гърди
и искам да избършеш моите сълзи.
„Ела! Върни се ти..." - крещи сърцето ми,
но знам, че няма смисъл,
защото така си решил.
И ето, отново аз съм тук -
сама, бездомна, уязвима.
Навън силно вали,
а мен жестоко ме боли.
Студените капки бавно се стичат
и много напомнят на моите сълзи.
Но няма какво повече да сторя.
Нямам какво да кажа.
Искам да се върнеш и да ме прегърнеш,
но знам, че искам много.
А луната пълна високо стои и ме гледа,
а тъгата силна отново ме обгръща.
Седнала като дете,
с вперен поглед те следя
и нямам сила да ти кажа „сбогом".
Но дори и да имах,
пак не бих го направила.
Защото те обичам
и на теб във вечност се вричам...
© Криси Все права защищены
и после всякакъв ритъм бяга.