29 июн. 2006 г., 23:59

Изпепеляващо 

  Поэзия
707 0 1
Случайна среща,
изпепеляващ копнеж.
Съблазън насреща,
страстен стремеж.

Среща... отново,
припламва искра,
започвам наново,
не мога да спра!

Разкъсваща жар,
жажда за нас,
в душата- пожар
а в сърцето - екстаз.

Безумна връзка,
телата потръпват,
филм без развръзка,
чувства пристъпват.

Огънят създава любов,
към рая отвежда.
Светът- като нов,
в мечтите - надежда.

Пламъкът става студен,
димът се издига,
отвежда ме в плен,
светлината - не стига.

Прекърших се пръв-
до лудост довежда!
Локвичка кръв...
няма надежда.

© Николай Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??