1 июл. 2007 г., 20:13

Изплачи ми... 

  Поэзия
781 0 0
Изплачи ми сълзите си.
Изплачи ми душата си.
Изплачи ми сърцето си.
За да видя страха ти.
И плачи пак през нощите,
и през дните, студените.
Както аз се съсипвах.
Както аз полудявах...
И раздирай очите си.
И съсипвай сърцето си.
И погубвай лицето си.
За да чуеш смеха ми.
Както аз те обичах,
ти така ме обичай!!!

© Сандра Неста Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??