Господи, защо всеки ден
аз се старая добър да бъда,
но никой сякаш не иска да ме
разбере?...
Трябва ли всяка секунда
да бъда онова, което те искат?
Да бъда просто маска, зад която
ще има само болка и сълзи.
Може би това не е за душата ми
тъй волна,
може би не сам и аз
за тези висини лицемерни.
© Ноно Якимов Все права защищены