3 апр. 2007 г., 12:05

ИЗПОВЕД 

  Поэзия
590 0 1

Презирам те...

Защо отне сърцето ми!

Презирам те...

Ограби ти душата ми!

Обичаш ме...

Една причина да те мразя;

И мразя, че

от тебе съм зависима;

И мразя, че

отново заобичах.

Аз мразя, че

накара ме да плача

и свободата на сърцето си изгубих.

Презирам се,

защото съм страхлива,

защото се опитвам да излъжа;

да излъжа теб, че мразя те...

Страхувам се да те обичам,

Страхувам се, че пак ще страдам,

Изпитвам страх и от мечтите си,

защото с теб са свързани...

Обичам те,

но любовта ми буди страх у мен,

че ще изчезнеш...

и че няма да те имам...

Обичам те,

но нямам смелост

да ти разкрия колко

и да ти кажа, че в сърцето ми живееш,

че част от мен си ти

и винаги така ще бъде!!!

Прости за първите ми думи!!!

Не мога да те мразя;

не бих могла да те презирам;

и как,

щом само с обич

изпълнена е мисълта за теб...

Обичам те !!!

© Петя Стефанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??