19 июн. 2008 г., 10:38

Извора на чувствата 

  Поэзия » Философская
703 0 5

Когато ми е студено,

се вслушвам плахо в мъдростта на сърцето си.

Ако ми е натъжено,

се сгушвам тихо в нежността на ръцете си.

 

Постепенно разбирам,

че аз владея на моята обич изкуството.

Изумена откривам

дълбоко в душата си извора на чувствата.

 

Той е там – вътре в мене –

неизчерпаем, бликащ, ромоли и грее.

Нека всеки си вземе!

Знам – той ще продължи да извира и пее!

© Деси Копчалийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??