15 июл. 2012 г., 12:49

Жабка с шапка 

  Поэзия » Для детей
1013 0 10

Ама че горещо стана!

Пък из цялата поляна

няма нийде хладина.

Та затуй по ранина

днес пое кокона жабка,

скок-подскок, да дири шапка.

Не каква да е – с дантела,

модна, шарена капела.

С ней ще може по цял ден

да се перчи, хем и тен

да добие.

С шапка няма

да слънчаса тази дама.

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??