16 сент. 2005 г., 21:46

Жадувам те 

  Поэзия
910 0 2

Жадувам те -

като напукана земя сълзите дъжд

на небето благодатно.

Мечтая те -

като затворена в клетка птица

синия простор,

а като дойдеш ти при мен

попарваш ме

като слана забравен стрък,

рушиш ме

като скала, застанала на пътя на река...

Недей така –

с поглед аз те моля,

не ме изливай,

а изпий ме като пътник жаден

капките вода последни...

 

© Рамира Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??