Жажда за копнеж
Жажда от усещане за слабост на духа
Сила на тялото
Стремеж на мисълта
Жажда за Живот
Живот изпълнен с приключения
Живот изпълнен със Любов
Живот изпълнен със страст
Жажда за Въздух
Живот обгърнат не със самота
Живот с хиляди лица
Обич Благоденствие и Доброта...
© Даниела Цветанова Все права защищены