29 июл. 2007 г., 19:24

Жажда 

  Поэзия
500 0 2

Жажда

 

Трябваше да видиш сама

как розата от слънцето посърна.

Как от жаждата повяхна

и как от жегата изсъхна.

 

Нежно милваше я с ръка

и комплименти всеки ден и прави,

но от безграничната си любов забрави

във вазата да сипеш мъничко вода.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??