18 февр. 2021 г., 23:11

Жажда за Приятелска прегръдка! 

  Поэзия » Другая
360 0 0

Жажда за Приятелска прегръдка!

 

Благословия е да прегърнеш от Бг един твой Приятел,

Но срещите стават, когато реши.. "Горният Заседател"?

Какво ли НЕ съм минал, но не съм останал безразличен,

Непослушник съм, да се противопоставям съм отличен!

 

Нито пари.. нито запада и тяхните "ценности" ме обезличиха,

именно тези мой черти от другите... коренно ме отличиха!

Искам.. и мога да остана свободен Персон... и да летя... летя,

чрез любовта, към Приятели и Близки... злото АЗ да победя!

 

18.02.2021 - Виена

11.51...вкъщи

© Маестро Митко Хаджиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??