4 авг. 2024 г., 16:22

Жасмин 

  Поэзия
122 0 0

Горчив и най-ароматен

Бял и жълт понякога отровен

докосни ми длан 

Отпусни мен от сган

 

Отровата понякога е лекарство

красивото отвън  не е само

четеш ли между корици книга

Ще ме прозреш "Те Амо"

© Stew Carrey Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??