11 окт. 2011 г., 23:53

Желание 

  Поэзия » Любовная
538 0 0

Защо биеш така във мен?

Нима ти пак си в плен?

О, сърце, кажи, кого избра?

Нима от дума на разбра?

 

Пак не ме слушаш, нали?

Когато казвам, че ще те боли.

Нищо, гори сега от страст!

Бавно, бавно - пласт по пласт..

 

Гори, изгаряй и желай,

каквото имаш - ти го дай!

Може ли от страст да се умре?

Дали някога това ще спре...?

 

11.10.2011

© Александра Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??