Желанието да те открия - е голямо,
копнежът ще ме убие - да сме рамо до рамо.
Надмощието на околните ме сломява
и похитената ми душа тъмна енергия - я заблуждава.
Решена съм да не продължа сама,
решена да открия своята - сродна душа.
И без да спра, по пътя стръмен,
ще открия - мой приятел, истински и безумен.
© Малвина Живкова Все права защищены