28 mar 2012, 14:27  

Желание 

  Poesía
412 0 0

Желанието да те открия - е голямо, 
копнежът ще ме убие - да сме рамо до рамо. 

Надмощието на околните ме сломява
и похитената ми душа тъмна енергия - я заблуждава. 

Решена съм да не продължа сама, 
решена да открия своята - сродна душа. 
И без да спра, по пътя стръмен, 
ще открия - мой приятел, истински и безумен. 

© Малвина Живкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??