13 апр. 2014 г., 00:41

Желание 

  Поэзия » Любовная
522 0 2

Искам сутрин до мен да се будиш,

да ме поглеждаш със поглед красив,

да докосвам устните твои.

Искам да те направя щастлив.

 

Добро утро да казвам с целувка,

да бъде хубав целият ден.

А вечер очаквам с нежна милувка

да те прегърна и да се сгуша до теб.

 

Искам без думи излишни и без обещания да ти покажа,

че всичко за мене си ти

и само едно ще ти повтарям аз винаги -

обичам те, бъди до мене и ти!

© Сахара Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??