Искам сутрин до мен да се будиш,
да ме поглеждаш със поглед красив,
да докосвам устните твои.
Искам да те направя щастлив.
Добро утро да казвам с целувка,
да бъде хубав целият ден.
А вечер очаквам с нежна милувка
да те прегърна и да се сгуша до теб.
Искам без думи излишни и без обещания да ти покажа,
че всичко за мене си ти
и само едно ще ти повтарям аз винаги -
обичам те, бъди до мене и ти!
© Сахара All rights reserved.