Понякога се чудя как издържаш,
нали желанието напира в теб.жена.
Една илюзия за себе си поддържаш,
а тялото ти тръпне, излъчваш тъга.
Красиви очи и хубаво тяло имаш на богиня,
а го прикриваш със плахостта на слугиня.
Понякога и скромността може да е порок,
когато тялото изгаря, отправяш очите към Бог.
В теб желанието бушува, побеждава страстта,
годините минават, вече отива си и младостта.
Използвай шанса си, намери любимия и го хвани,
прегърни го, погали го, после страстно го целуни.
А после ще се слеете заедно в едно,
ще усетите в телата малко вълшебство.
Прегърнати един в друг ще посрещнете нощта,
а сутринта го събуди с целувка и усмивка от душа.
© Валентин Миленов Все права защищены