12.11.2021 г., 16:28 ч.

Желание 

  Поезия » Любовна
175 0 0

                                       Желание

 

 

Понякога се чудя как издържаш,

нали желанието напира в теб.жена.

Една илюзия за себе си поддържаш,

а тялото ти тръпне, излъчваш тъга.

 

Красиви очи и хубаво тяло имаш на богиня,

а го прикриваш  със плахостта на слугиня.

Понякога и скромността може да е порок,

когато тялото изгаря, отправяш очите към Бог.

 

В теб желанието бушува, побеждава страстта,

годините минават, вече отива си и младостта.

Използвай шанса си, намери любимия и го хвани,

прегърни го, погали го, после страстно го целуни.

 

А после ще се слеете заедно в едно,

ще усетите в телата малко вълшебство.

Прегърнати един в друг ще посрещнете нощта,

а сутринта го събуди с целувка и усмивка от душа.

 

 

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??