ПРОШЕПВАМ ТИ,
НАШЕПВАМ ТИ,
НЕМЕЯ...
АЗ ИСКАМ ТЕ,
ПРИТИСКАМ ТЕ,
ЛУДЕЯ...
ОБИЧАЙ МЕ,
СЪБЛИЧАЙ МЕ,
ГУШНИ МЕ...
ПРЕГРЪЩАЙ МЕ,
ЦЕЛУВАЙ МЕ,
ЛЮБИ МЕ...
© Калин Алекс Все права защищены
Петя,благодаря ти,така наистина е по-въздействащо,по-живо.