15 мая 2010 г., 20:27

Желание измамно 

  Поэзия » Другая
602 0 3

Желание измамно
в реалност бледнееща
копнежи потайни
сънят ми владееха
отдавах се често
но не и сега
пробождаха сърцето ми
като стрела
ранима душата бе
в този момент
чувство на страдание
пътуваше към мен

В начало застанал съм
гледам напред
ръцете протягам
за да достигна до теб
опити правя един подир друг
дали го постигам
или съм все още тук
красиви безсмислици
минават край мен
опити правят но без успех
владея сърцето си
аз засега
спокоен съм
но докога?

© Ян Тра Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Траян... и все пак благодаря
  • прекрасно стихотворение...
    Честит Празник, Троян!
  • Владеенето на сърцето -
    туй желание измамно -
    е майсторство недостижимо,
    най-филигранно!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??