8 февр. 2009 г., 00:29

Желание за грях 

  Поэзия
579 0 2
 

Желание за грях. Греховна страст.

Страсти срещу страх. Страхотна сласт.

Сластна изневяра и вярност до лъжа.

Лъжовна връзка и вързана мечта.

Мечтани срещи и среща по молба.

Молби горещи и жежка суета.

И докога?

© Велизар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??