8.02.2009 г., 0:29 ч.

Желание за грях 

  Поезия
580 0 2
 

Желание за грях. Греховна страст.

Страсти срещу страх. Страхотна сласт.

Сластна изневяра и вярност до лъжа.

Лъжовна връзка и вързана мечта.

Мечтани срещи и среща по молба.

Молби горещи и жежка суета.

И докога?

© Велизар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??